Oblikovanje/Inženiring

Inženirji in oblikovalci lahko hitro in enostavno ustvarijo in delijo načrte, kar omogoča ključnim deležnikom, da posredujejo povratne informacije v celotni fazi razvoja izdelka, pri čemer so vsi podatki o načrtovanju varno shranjeni v oblaku.

3DSwymer poskrbi za enostavno sodelovanje z ljudmi tako znotraj kot zunaj podjetja, vključno s partnerji, dobavitelji in proizvajalci.

Vloga 3DSwymer zagotavlja temeljne aplikacije in storitve, ki digitalno povezujejo vse uporabnike za vzpostavitev družbenih skupnosti s potrošniki in strankami za učinkovito izmenjavo, eksperimentiranje in inovacije.

VEČ

Ustvarite 3D modele z zmogljivo, intuitivno rešitvijo, ki deluje v brskalniku.

3D Creator zagotavlja neprimerljivo okolje za 3D načrtovanje, od faze zamisli do izdane zasnove. Komunicirajte in sodelujte z vsemi deležniki na kateri koli stopnji procesa razvoja izdelka ter zagotovite povratne informacije s popolno sledljivostjo in varnostjo.

VEČ

Rešitev za Sub-D modeliranje na podlagi brskalnika za ustvarjanje estetskih dizajnov s stilsko svobodo in možnostjo uporabe skupne rabe in sodelovanja s komer koli, kjer koli, kadarkoli in v kateri koli napravi.

Za oblikovalce, inženirje in digitalne umetnike, ki morajo ustvariti visoko stilizirane, organsko in ergonomsko oblikovane izdelke. 3D Sculptor je orodje za 3D modeliranje, ki temelji na brskalniku in zagotavlja intuitivne zmogljivosti Sub-D modeliranja.

VEČ

Pospešite načrtovanje orodja za kalupe in zmanjšajte stroške ob ohranjanju visoke kakovosti oblikovanih delov z uporabo specializiranih orodij za oblikovanje kalupov, ki so na voljo v spletnem brskalniku.

3D Mold Creator ponuja namenska orodja za oblikovanje kalupov, ki omogoča hitrejše, avtomatizirano in robustnejše oblikovanje geometrije jedra, votline in vložkov. Uporabniki lahko uporabljajo katero koli napravo, ki ima moderen brskalnik, s čimer se zmanjšajo stroški strojne opreme in omogoči oblikovalcem kalupov prilagodljivost pri oblikovanju in dostopu do svojih podatkov od koder koli in kadar koli.

VEČ

Ustvarite modele iz pločevine, pripravljene za proizvodnjo, z zmogljivo, intuitivno rešitvijo, ki temelji na brskalniku.

3D SheetMetal Creator je rešitev za oblikovanje pločevine, ki temelji na brskalniku, ki je enostavna za uporabo, omogoča inženirjem ustvarjanje in sodelovanje pri komponentah, sestavih in ohišjih iz pločevine. Vloga, ki temelji na oblaku, vključuje xSheetMetal, ki zagotavlja osredotočeno uporabniško izkušnjo za oblikovalce in inženirje, prilagojeno posebnim potrebam oblikovanja pločevine za proizvodnjo.

VEČ

Z zmogljivo, intuitivno rešitvijo, ki temelji na brskalniku, ustvarite načrte varjenih struktur.

Oblikujte palične strukture kadar koli, kjer koli in s katere koli napravo. 3D Structure Creator avtomatizira ustvarjanje in spreminjanje modelov sestavljenih iz strukturnih elementov, in samodejno izračuna dolžine in količine potrebnih profilov. 3D Structure Creator je vrhunsko orodje za oblikovanje jeklenih konstrukcij. Od idejne zasnove do proizvodnje, 3D Structure Creator ponuja vsa orodja, potrebna za preoblikovanje idej v resničnost.

VEČ

Z zmogljivo rešitvijo, ki temelji na brskalniku, skrajšajte čas za izdelavo in sporočanje zahtev glede proizvodnje.

Manufacturing Definition Creator je rešitev, ki temelji na brskalniku in nudi inženirjem, oblikovalcem in proizvajalcem možnost definiranja izdelkov na bolj integriran, prilagodljiv in inteligenten način, ki združuje prednosti definicije na podlagi modela z enostavnostjo in znanim okoljem 2D risb.

VEČ

Hitro ustvarite asociativne 2D risbe iz vseh kosov in sestavov, ustvarjenih na 3DEXPERIENCE platformi.

Drafter ponuja možnosti za 3D CAD dizajnerje, da hitro ustvarijo asociativne 2D risbe iz svojih 3D modelov in sporočijo, kako je treba produkt izdelati. Kadar koli pride do spremembe v 3D modelu, se vsi pogledi risbe samodejno posodobijo. Pospešite proces razvoja izdelka tako, da znatno skrajšate načrtovanje, hkrati pa zmanjšate stroške in povečate produktivnost.

VEČ

Oblikujte boljše izdelke hitreje z napredno produktivnostjo in zmožnostmi fotorealističnega upodabljanja 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional nadgrajuje zmožnosti 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard za hitrejši čas izdaje.

VEČ

Oblikujte boljše izdelke hitreje z napredno produktivnostjo in zmožnostmi fotorealističnega upodabljanja 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional nadgrajuje zmožnosti 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard za hitrejši čas izdaje.

VEČ

Spopadajte se z izzivi oblikovanja v različnih panogah z uporabo naprednega oblikovanja izdelkov in fotorealističnih zmogljivosti upodabljanja v programu 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Premium.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Premium gradi na zmožnostih vloge 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional z naprednimi zmogljivostmi, ki omogočajo spopadanje z izzivi oblikovanja v različnih panogah.

VEČ

Uskladite identiteto blagovne znamke in zagotovite svoja tržna sredstva z izkoriščanjem storitev renderiranja v oblaku kadar koli in kjer koli.

Vloga 3D Render Medium Pack omogoča izdelovalcem, umetnikom in tržnikom, da preprosto ponazorijo izdelke in poudarke z visokokakovostnimi renderiranimi sredstvi z uporabo moči oblaka. Z uporabo enotnega vira resnice za knjižnice podatkov in meddisciplinarne vsebine se uporabnikom zagotovi pravilen rezultat izdelka za kateri koli primer tržne uporabe.

VEČ

Izpolnite vse vaše potrebe po risanju, modeliranju, izdelavi prototipov, izdelavi in laserskem rezanju z robustnim okoljem za 2D risanje.

3DEXPERIENCE DraftSight Professional omogoča ustvarjanje in urejanje DWG risb v znanem profesionalnem okolju za 2D risanje. Poleg tega lahko uporabite platformo 3DEXPERIENCE za varno sodelovanje.

VEČ

Izpolnite vse vaše potrebe po risanju, modeliranju, izdelavi prototipov in izdelavi z robustnim 2D risalnim okoljem.

3DEXPERIENCE DraftSight Premium omogoča ustvarjanje, urejanje in upravljanje DWG risb v znanem profesionalnem okolju za 2D risanje. Izkoristite platformo 3DEXPERIENCE za varno sodelovanje in upravljanje podatkov.

VEČ

Dostopajte do oblačne platforme 3DEXPERIENCE iz vaše DraftSight aplikacije za varno shranjene podatke in upravljanje življenjskega cikla dokumentov.

Skrajšajte čas do izdaje izdelka na trg z varnim sodelovanjem med disciplinami in oddaljenimi oblikovalskimi skupinami, ki delajo s centraliziranim skladiščem izdelkov z uporabo DraftSight.

VEČ

Pospešite prihod novega produkta na trg s poenostavitvijo načrtovanja električnih in krmilnih sistemov za stroje, opremo in druge produkte na 3DEPERIENCE platformi.

Electrical Schematic Designer je zmogljiva CAD rešitev za elektrotehnično načrtovanje, ki je preprosta za uporabo in povezana s 3DEXPERIENCE platformo. Pomaga pri hkratnem načrtovanju električnih in mehanskih vidikov vaših izdelkov, s čimer se krčijo razvojni cikli. Poenostavite postopek električnega načrtovanja s povezanimi spletnimi knjižnicami simbolov in informacijami o komponentah ter poenostavite dolgotrajne naloge načrtovanja, vključno s križnimi referencami pri povezavah. Ustvarjajte, shranjujte, upravljajte in sodelujte pri svojih shemah na platformi, pri čemer izkoristite prednosti vgrajenih podatkov in orodij za upravljanje življenjskega cikla izdelka ter orodij za sodelovanje.

VEČ

Oblikujte, raziskujte in potrdite različice zapletenih, ponavljajočih se vzorcev nepravilnih oblik z intuitivnim algoritemskim pristopom.

3D Pattern Shape Creator omogoča dizajnerjem oblikovanje kakršnih koli oblik in vzorcev (vključno z naprednimi žičnimi okvirji in površinami) s tehnologijo CATIA parametričnega modeliranja z visoko mero avtomatizacije. Ne glede na to, ali delate v 3D pogledu ali v grafičnem vmesniku za skripte, lahko oblikujete natančne geometrije z naborom logičnih operacij, ki jih določajo vhodni in izhodni parametri.

VEČ

Izkoristite zasnovo, ki temelji na modelu, s hitrim sprejemom 3D toleranc.

Vloga 3D Tolerancing & Annotation Designer omogoča popolno definicijo načrta neposredno na 3D modelu (znan tudi kot definicija na podlagi modela – MDB oz. model based definition), pri čemer odpravlja podvojeno delo zaradi generiranja, posodabljanja in interpretacije 2D risb.

VEČ

Za hitro ustvarjanje in raziskovanje inovativnih konceptualnih idej z integriranim ustvarjalnim potekom dela

Creative Designer vas vodi skozi integriran ustvarjalni potek dela, ki obravnava ideje in konceptno modeliranje do vizualizacije. Oblikovalcem omogoča, da združijo skice dizajna, izjemno hitro izdelajo 3D idejni model s SUB-D površinami, hitro in preprosto ustvarjanje sestavov, vrhunsko vizualizacijo v realnem času, fotorealistično renderiranje in hitro izdelavo prototipov, vse v kontekstu človeka. S tem se obogati oblikovalska izkušnja v enem samem integriranem okolju, da bi spodbudili ustvarjalnost in inovativnost.

VEČ

Integrirano 3D električno razvojno okolje, ki omogoča fizično zasnovo kabelskih snopov in kablov v kontekstu celotnega izdelka.

Electrical 3D System Designer je vloga, ki pokriva fizično zasnovo kabelskega snopa in kablov znotraj DMU izdelka. Je del celotnega integriranega električnega procesa, ki je sinhroniziran z vlogama Electrical and Fluid Systems Design in Electrical Manufacturing Preparation.

VEČ

Zmogljiv nabor aplikacij, ustvarjen za ustvarjanje in upravljanje prefinjenih strojnih projektov.

Vloga CATIA Mechanical Designer uporabnikom omogoča ustvarjanje in dokončanje naprednih mehanskih izdelkov in delov, od konceptualnih do podrobnih faz. V ta namen je na voljo najobsežnejša pokritost procesa, vključno z načrtovanjem delov, ustvarjanjem sestava, premikanjem mehanizma, pregledom 3D makete in ustvarjanja risbe. Zahvaljujoč popolni integraciji v 3DEXPERIENCE platformo je možno deliti spremembe na ravni objekta in sočasno delati v skupinah na istem izdelku.

VEČ

Zmanjšajte stroške natančne proizvodnje delov s pospešitvijo oblikovanja kalupov za brizganje zahvaljujoč namenskemu vodenemu pomočniku za načrtovanje in simulacijo.

Vloga CATIA Mold & Tooling Designer omogoča visoko prilagodljiv pristop od konceptualnega do podrobnega oblikovanja orodij za kalupe. Ta vloga omogoča uporabniku, da avtomatizira naloge načrtovanja in pomaga uporabniku pri odločanju na katerem koli koraku kompleksnega načrtovanja kalupa.

VEČ

Integrirano razvojno okolje 3D fluidnih sistemov za načrtovanje cevovodov in HVAC sistemov v kontekstu digitalnega modela.

Fluid 3D Systems Designer je vloga, ki pokriva 3D fizično načrtovanje in pripravo izdelave sistemov, kot so cevi (hidravlični/pnevmatski), cevovodi in HVAC (toplotno prezračevanje in klimatizacija) znotraj digitalnega modela izdelka. Je del celotnega integriranega procesa in ima tesne zmogljivosti sinhronizacije z vlogo Systems Schematic Designer, ki omogoča ustvarjanje 2D diagramov.

VEČ

Opolnomočite oblikovalce s kvalificiranimi komponentami, ki so neposredno dostopne v njihovem oblikovalskem okolju, v skladu s standardizacijo in strategijo nabave vašega podjetja

PartSupply Optimized Component Consumer omogoča oblikovalcem, da najdejo najboljšo komponento v najkrajšem možnem času zahvaljujoč dobro integriranemu vmesniku.

VEČ

Pomagajte svoji ekipi, da se v kratkem času izpopolni s svojimi 3DEXPERIENCE vlogami.

Odkrijte  knjižnico  3DEXPERIENCE WORKS!

3DEXPERIENCE platforma  je varno, sodelovalno mesto za vse vloge v ekosistemu oblikovanja in proizvodnje. Pridobite si konkurenčno prednost z  meddomensko knjižnico 3DEXPERIENCE WORKS še danes! Dostopajte do zmogljivih učnih izkušenj s priznanimi certifikati, ki omogočajo, da spremenite način kako izdelke dajete na trg in ustvarite različne izkušnje strank. 3DEXPERIENCE WORKS povezuje vaš razvojni proces od načrtovanja preko proizvodnje do sodelovanja s strankami v enem interaktivnem in sodelovalnem okolju. Naučite se sodelovati, oblikovati in upravljati svoje izdelke s  knjižnico 3D EXPERIENCE WORKS.

VEČ

Upravljanje/Vodenje

Brezhibno načrtujte, razvijajte in izdajajte svoje izdelke z rešitvami za upravljanje podatkov in življenjskega cikla izdelkov na platformi 3DEXPERIENCE, kar pomaga izboljšati produktivnost, sodelovanje in inovacije.

3DSwymer poskrbi za enostavno sodelovanje z ljudmi tako znotraj kot zunaj podjetja, vključno s partnerji, dobavitelji in proizvajalci.

Vloga 3DSwymer zagotavlja temeljne aplikacije in storitve, ki digitalno povezujejo vse uporabnike za vzpostavitev družbenih skupnosti s potrošniki in strankami za učinkovito izmenjavo, eksperimentiranje in inovacije.

VEČ

Sodelujte v različnih disciplinah razvoja izdelkov s popolno fleksibilnostjo in sledljivostjo, da definirate in ponudite inovativne izdelke.

Collaborative Industry Innovator je temeljna aplikacija za organizacijo, upravljanje in sodelovanje na varen način. Prinaša kontinuiteto v poslovne procese in izboljšuje sposobnost sprejemanja informiranih odločitev z uporabo podatkov v realnem času.

VEČ

Collaborative Designer for SOLIDWORKS optimizira načrtovalno delo z nalogami, upravljanjem težav in upravljanjem sprememb, integriranim neposredno v SOLIDWORKS.

Collaborative Designer for SOLIDWORKS  povezuje SOLIDWORKS s 3DEXPERIENCE platformo, kar omogoča skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju. Pomaga skrajšati čas razvojnega cikla z varnim sodelovanjem med disciplinami in porazdeljenimi oblikovalskimi skupinami, ki delajo na skupni strukturi izdelkov z uporabo SOLIDWORKS-a. Znotraj CAD aplikacije lahko oblikovalci shranjujejo podatke na platformo, dostopajo do zmogljivosti upravljanja življenjskega cikla, iščejo komponente, vzdržujejo zgodovino revizij, upravljajo opravila, dostopajo do povezanih dokumentov, organizirajo vsebino in kontaktirajo sodelavce z instantnimi sporočila.

VEČ

Naj postane ‘vitko razmišljanje’ standardni del poslovanja z izgradnjo boljših timskih odnosov in vizualizacijo 3D vsebine in podatkov v digitalnem okviru.

DELMIA 3DLean usmerja sodelovanje ekipe in spodbuja operativne izboljšave z načeli vitkosti. Z izkoriščanjem interaktivnega in sodobnega okolja lahko DELMIA 3DLean vključi fizične in oddaljene ekipe v sodobno interaktivno okolje. Ekipe lahko dostopajo do podatkov in bogate 3D-vsebine, da razkrijejo težave in olajšajo reševanje težav s strukturo in odgovornostjo. Z usmerjanjem sprejemanja vitkih vedenj DELMIA 3DLean omogoča ekipam, da delajo samostojno in izboljšajo uspešnost na vsakem sestanku, vsak dan.

VEČ

Enostavno definirajte proizvodno kosovnico produkta (MBOM) neposredno iz 3D podatkov.

Manufacturing Items Engineer (MFN) omogoča definiranje, upravljanje in posodabljanje proizvodne kosovnice ali MBOM (znan tudi kot struktura proizvodnih elementov) neposredno iz 3D načrtovalnih podatkov. MFN je spletna rešitev, ki uporablja strukturo 3D izdelka kot vhod za avtorsko strukturo proizvodnih postavk, kar omogoča njeno uporabo v proizvodnji. Pri ustvarjanju MBOM se lahko uporabniki odločijo za prikaz inženirske strukture, proizvodne strukture ali obojega. Uporabniki lahko preprosto ustvarijo strukturo novega MBOM-a. Podatke o oblikovanju lahko preprosto povlečejo in spustijo, da začnejo od začetka, jih ustvarijo iz obstoječe strukture izdelka ali iz predloge, ki so jo predhodno ustvarili. Uporabniki lahko pregledajo status elementov, ko ustvarjajo novo strukturo in ko se posodablja iz strukture izdelka.

VEČ

3D Product Architect omogoča oblikovalcem navigacijo in ustvarjanje CAD struktur izdelkov s povezano izkušnjo med strukturo in 3D vizualizacijo.

3D Product Architect ponuja možnost raziskovanja in ustvarjanja CAD struktur izdelkov. Navigacija in avtoring sta na voljo prek skupne izkušnje med urejevalnikom strukture in 3D vizualizacijo. Inženirske ekipe pripravijo začetne strukture izdelkov z ustvarjanjem CAD struktur: zamenjava in posodabljanje inženirskih elementov ter njihovo pozicioniranje v 3D za nadaljnje podrobno načrtovanje v CAD sistemih.

VEČ

Uskladite identiteto blagovne znamke in zagotovite svoja tržna sredstva z izkoriščanjem storitev renderiranja v oblaku kadar koli in kjer koli.

Vloga 3D Render Large Pack omogoča izdelovalcem, umetnikom in tržnikom, da preprosto ponazorijo izdelke in poudarke z visokokakovostnimi renderiranimi sredstvi z uporabo moči oblaka. Z uporabo enotnega vira resnice za knjižnice podatkov in meddisciplinarne vsebine se uporabnikom zagotovi pravilen rezultat izdelka za kateri koli primer tržne uporabe.

VEČ

Upravljajte inženirsko definicijo izdelkov od zgodnje definicije do končne validacije v sodelovanju med oddelki in mrežo vrednotenja.

Z eno samo definicijo inženirskega izdelka v skupni rabi, Product Release Engineer omogoča inženiringu in drugim oddelkom, da enostavno dokončajo in potrdijo strukturo izdelka ter dostopajo do posodobljenih informacij za pospeševanje inovacij izdelkov.

VEČ

Preprosto in podprto iterativno načrtovanje, izvedba in spremljanje za vse poslovne uporabnike.

Projektni načrtovalec zagotavlja preprosto in podprto timsko iterativno načrtovanje, izvajanje in spremljanje. Načrtovalci projektov lahko določijo obseg projekta, odvisnosti in mejnike. Inovativni mehanizem samodejno načrtuje in optimizira projektne dejavnosti, da doseže ključne mejnike. Načrtovalci projektov lahko zajamejo inovacije kot projekte in povabijo ljudi k sodelovanju s pravicami ad hoc dostopa. Člani projekta imajo koristi od oblaka in mobilne izkušnje s posodobitvami in obvestili v realnem času.

VEČ

Strateški proces sodelovanja zaprte zanke, ki jasno sporoča odločitve o spremembah in dodelitve vsem vključenim domenam.

Change Manager pomaga podjetjem izboljšati operativno učinkovitost za globalni razvoj izdelkov. Ta vloga združuje organizacije v okviru enotne metodologije sprememb, da se poenostavi usklajevanje dejavnosti sprememb od upravljanja izdelkov do dejavnosti v teku, hkrati pa ohranja strog nadzor in sledljivost.

VEČ

Zagotovite hitro in visoko ločljivo virtualno poglobljeno izkušnjo zapletenih in ogromnih produktov za vse udeležence.

Multiscale Twin High Definition Navigation Pack (100.000 3DShape) je pospeševalnik v oblaku, ki temelji na žetonih in pospešuje prikaz in navigacijo velikih 3D modelov v različnih spletnih aplikacijah za vizualizacijo.

VEČ

Učinkovito upravljajte in vključite elektronske zasnove v enotno definicijo elektromehanskega izdelka.

Vloga Collaborative Designer za Altium Designer zagotavlja poglobljeno okolje za upravljanje shem, PCB-jev in Altium Designer knjižnic v platformi 3D EXPERIENCE. Zmogljivosti, ki so na voljo dizajnerjem, vključujejo upravljanje sprememb, ustvarjanje proizvodnih datotek in ponovno uporabo dizajna. Collaborative Designer za Altium Designer omogoča sočasno načrtovanje v realnem času na multiCAD definiciji izdelka. Vloga optimizira načrtovalno delo v porazdeljenih skupinah prek upravljanja PCB komponent in prilagojenih proizvodnih informacij. Oblikovalci sodelujejo z zainteresiranimi stranmi v podjetju pri definiciji izdelka z uporabo pristopa, ki temelji na modelu, kjer so 3D modeli na voljo kadar koli in v kateri koli napravi.

VEČ

Collaborative Designer for AutoCAD omogoča skupno rabo podatkov risanja v celotnem podjetju, hkrati pa obogati AutoCAD z vdelanimi aplikacijami za produktivnost in upravljanje življenjskega cikla.

Collaborative Designer for AutoCAD povezuje aplikacijo AutoCAD s 3DEXPERIENCE platformo , kar omogoča skupno rabo podatkov risanja v celotnem podjetju. Izpostavite svoje AutoCAD podatke na platformi za varno skupno rabo, ogled, primerjavo in raziskovanje v spletnih aplikacijah. Podatki prispevajo k enotni, popolni definiciji inženirskega izdelka, ki se upravlja na platformi. Vse 3DEXPERIENCE rešitve lahko nato izkoristijo vaše podatke, ko so na platformi. Uporabniki še naprej delajo v AutoCAD-u, pri čemer ohranjajo svoje veščine, hkrati pa izkoristijo dodatne zmogljivosti in povečano sodelovanje pri oblikovanju.

VEČ

Collaborative Designer for CATIA V5  omogoča skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju in bogati aplikacijo CATIA V5 z vdelanimi aplikacijami za produktivnost in upravljanje življenjskega cikla.

Collaborative Designer for CATIA V5 povezuje CATIA V5 s 3DEXPERIENCE platformo, kar omogoča skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju. Znotraj CAD aplikacije lahko oblikovalci shranjujejo podatke na platformo, dostopajo do upravljanja življenjskega cikla, iščejo komponente, vzdržujejo zgodovino revizij, upravljajo opravila, dostopajo do povezanih dokumentov, organizirajo vsebino in sodelavcem pošiljajo sporočila.

VEČ

Collaborative Designer for Creo Parametric oblikovalcem omogoča izmenjavo podatkov o načrtovanju in obogati Creo Parametric z vdelanimi aplikacijami za produktivnost in upravljanje.

Collaborative Designer for Creo Parametric povezuje Creo Parametric s 3DEXPERIENCE platformo, kar omogoča varno skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju. Uporaba skupne strukture izdelkov za vse CAD uporabnike pomaga skrajšati čas do trga z učinkovitim sodelovanjem.

VEČ

Collaborative Designer for Inventor omogoča dizajnerjem izmenjavo podatkov in obogatitev Inventorja z vdelanimi aplikacijami za produktivnost in upravljanje življenjskega cikla.

Collaborative Designer for Inventor povezuje Inventor s 3DEXPERIENCE platformo, kar omogoča varno skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju. Uporaba skupne strukture izdelkov za vse CAD uporabnike pomaga skrajšati čas do izdaje izdelka na trg z učinkovitim sodelovanjem.

VEČ

Collaborative Designer for Solid Edge  omogoča skupno rabo podatkov in bogati Solid Edge z vdelanimi aplikacijami za produktivnost in upravljanje življenjskega cikla.

Collaborative Designer for Solid Edge povezuje Solid Edge s 3DEXPERIENCE platformo, kar omogoča varno skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju. Uporaba skupne strukture izdelkov za vse CAD uporabnike pomaga skrajšati čas do izdaje izdelka na trg z učinkovitim sodelovanjem.

VEČ

Collaborative Designer for NX omogoča oblikovalcem izmenjavo podatkov in obogatitev NX-a z vdelanimi aplikacijami za produktivnost in upravljanje življenjskega cikla.

Collaborative Designer for NX povezuje NX s 3DEXPERIENCE platformo, kar omogoča varno skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju. Uporaba skupne strukture izdelka za vse CAD podatke spodbuja učinkovito sodelovanje med disciplinami in oblikovalskimi skupinami.

VEČ

Pridobite odgovore na kritična poslovna vprašanja z uporabo vpogleda v podatke v realnem času. Omogočite hitrejše odločanje s samodejnimi opozorili in dejanji.

Social Business Analyst ponuja popolno združeno industrijsko inteligenco, ki omogoča združevanje vsebin iz vsega interneta poleg vaših internih podatkov in poslovnih meritev. Primerjajte in analizirajte svoje poslovne podatke v kontekstu družbenega spleta, da izmerite družbeni vpliv.

VEČ

Oglejte si, kaj se dogaja, in sprejemajte poslovne odločitve, ki temeljijo na vpogledu, tako da raziskujete nadzorne plošče, ki jih ponuja vloga Social Business Analyst.

Social Business Explorer omogoča dostop in raziskovanje vnaprej konfigurirane nadzorne plošče z vnaprej konfiguriranimi aplikacijami Tracked Topic, Social Analytics in Text Editor.

VEČ

Upravljajte produkte vašega podjetja, da optimizirate svojo strategijo nabave in standardizacije ter zagotovite, da so deli, ki jih je mogoče pridobiti, na voljo na dosegu roke vaših konstrukterjev.

Uveljavite svojo strategijo nabave in standardizacije tako, da zgradite in optimizirate celoten ekosistem lastnih komponent in komponent, ki jih je mogoče nabaviti, ter ga podajte vašim oblikovalcem.

VEČ

Identificirajte in spodbujajte ponovno uporabo komponent ob upoštevanju zahtev glede inženiringa, skladnosti, proizvodnje in nabave.

Standardization Intelligence Analyst zagotavlja postopek po korakih, ki omogoča močno standardizacijo delov izdelka na podlagi pravih informacij. Svojim oblikovalcem jasno določite, katere komponente so reference za uporabo in ponovno uporabo, katere se lahko štejejo za nadomestne in katerih se ne sme uporabiti.

VEČ

Poenostavite procese podjetja z digitalno kontinuiteto znotraj IT infrastrukture.

Enterprise IP Integration Manager ponuja aplikacije za izvajanje vaše strategije integracije podjetja na podlagi izmenjave podatkov.

VEČ

Zagotovite kontinuiteto procesov med heterogenimi viri podatkov v ekosistemu podjetja s 3DEXPERIENCE platformo.

VEČ

Razvrstite svoje izdelke, da jih organizirate in pridobite vpogled v svoje 3D komponente.

Classification Intelligence Analyst ponuja nov postopek po korakih, ki omogoča množično in avtomatizirano razvrščanje, zahvaljujoč 3D obliki in semantičnemu prepoznavanju komponent. Opremljen je z intuitivnim vmesnikom s prikazom, ki ga dopolnjuje standardna tržna klasifikacija podprta s strojnim učenjem.

VEČ

Zmogljivost indeksiranja podatkovnih izkušenj, ki predstavljajo zbrane podatke.

Data Science Tokens poveča vsakega 3DEXPERIENCE uporabnika z razkrivanjem informacijske inteligence za usmerjanje odločanja in reševanje poslovnih izzivov. Data Science Tokens žetoni predstavljajo vrednost za odklepanje podatkovne inteligence na predvidljivem obsegu podatkov. So virtualna predstavitev količine podatkov, zbranih na podlagi Data Science Experience.

VEČ

Zmogljivost indeksiranja podatkovnih izkušenj, ki predstavljajo zbrane podatke.

Data Science Experiences poveča vsakega 3DEXPERIENCE uporabnika tako, da razkrije informacijsko inteligenco za usmerjanje kakršnih koli odločitev in reševanje poslovnih izzivov. Data Science Tokens žetoni predstavljajo vrednost za odklepanje podatkovne inteligence na predvidljivem obsegu podatkov. So oprijemljiv prikaz količine zbranih podatkov. Starter Package je komercialni paket žetonov Data Science.

VEČ

Ta vloga zagotavlja razširljivo in fleksibilno prilagajanje integracijskih stroškov izmenjave z realnimi poslovnimi potrebami preko porabo kreditov pri izvozu podatkov.

Vloga Enterprise IP Integration Pack zagotavlja razširljivo in fleksibilno prilagajanje integracijskih stroškov izmenjave z realnimi poslovnimi potrebami preko porabo kreditov pri izvozu podatkov. Zagotavlja potrebne kredite za izvedbo poslanih nalog.

VEČ

Pridobite dodatni dostop gostujočih uporabnikov za svoje datoteke v skupni rabi v 3DDrive.

Omogočanje povezave za skupno rabo na 3DDrive omogoča skupno rabo vaše datoteke/mape z zunanjimi uporabniki, t.i. “gostujoči uporabniki”. Ti zunanji uporabniki, ki prejmejo povezavo, imajo dostop do samostojne spletne strani, s katere si lahko ogledujejo in prenašajo vsebino kot gostujoči uporabniki z računom 3DPassport. Gostujoči uporabniki ne potrebujejo nobene dodatne vloge/licence za ogled vsebine v skupni rabi.

VEČ

Upravljajte več lastnih komponent v PartSupply Enterprise: razkrijte inteligenco z obdelavo še 10.000 konfiguracij.

Prvih 5000 konfiguracij je vključenih v PartSupply Standard Components Manager, kar omogoča polno operativno zmogljivost od samega začetka. Če morate v PartSupply Enterprise upravljati več komponent, ta možnost omogoča obdelavo 10.000 dodatnih konfiguracij, ki jih najdete v lastnih katalogih. Konfiguracije so sinhronizirane zahvaljujoč Edge Agentu, ki povezuje vašo vsebino z znanjem Dassault Systèmes.

VEČ

Rezervirajte dodaten vrhunski prostor za shranjevanje vaših podatkov in datotek

Izboljšajte svoj 3D EXPERIENCE Cloud s povečanjem razpoložljivega prostora za shranjevanje. Dodate lahko dodaten prostor za shranjevanje za vaše kupljene aplikacije, kar vsem vašim uporabnikom omogoči nemoteno korist. To je vrhunsko shranjevanje z zajamčeno zmogljivostjo. Razlikuje se od običajne ponudbe za shranjevanje drugih ponudnikov. Vrednost PGB-OC vključuje popolnoma nadzorovano shranjevanje z občasnimi varnostnimi kopijami, ki podpirajo postopek 3DS DRP (Disaster, Recovery, Planning), s čimer se zmanjšajo skupni stroški lastništva za stranke.

VEČ

Pomagajte svoji ekipi, da se v kratkem času izpopolni s svojimi 3DEXPERIENCE vlogami.

Odkrijte  knjižnico  3DEXPERIENCE WORKS!

3DEXPERIENCE platforma  je varno, sodelovalno mesto za vse vloge v ekosistemu oblikovanja in proizvodnje. Pridobite si konkurenčno prednost z  meddomensko knjižnico 3DEXPERIENCE WORKS še danes! Dostopajte do zmogljivih učnih izkušenj s priznanimi certifikati, ki omogočajo, da spremenite način kako izdelke dajete na trg in ustvarite različne izkušnje strank. 3DEXPERIENCE WORKS povezuje vaš razvojni proces od načrtovanja preko proizvodnje do sodelovanja s strankami v enem interaktivnem in sodelovalnem okolju. Naučite se sodelovati, oblikovati in upravljati svoje izdelke s  knjižnico 3D EXPERIENCE WORKS.

VEČ

Simulacija

Razširite SOLIDWORKS Simulation s platformo 3DEXPERIENCE za izvajanje strukturne statične, frekvenčne, uklonske, modalne dinamične analize ter strukturno-toplotne analize delov in sestavov.

3DSwymer poskrbi za enostavno sodelovanje z ljudmi tako znotraj kot zunaj podjetja, vključno s partnerji, dobavitelji in proizvajalci.

Vloga 3DSwymer zagotavlja temeljne aplikacije in storitve, ki digitalno povezujejo vse uporabnike za vzpostavitev družbenih skupnosti s potrošniki in strankami za učinkovito izmenjavo, eksperimentiranje in inovacije.

VEČ

Oblikujte in preverite kompleksne premike izdelkov v zmogljivem kinematičnem in dinamičnem simulacijskem okolju, ki deluje v brskalniku.

3D Motion Creator ponuja robusten nabor orodij za simulacijo gibanja znotraj intuitivnega, zelo interaktivnega in tesno integriranega okolja. 3D Motion Creator uporabnikom ponuja enostavno funkcionalnost, ki je namenjena za kinematično in dinamično analizo gibanja sestavov, ter zagotavlja uporabne rezultate, ki razvojnim ekipam omogočajo, da preverijo gibanje izdelkov in optimizirajo zasnovo izdelka, kjer koli in kadar koli.

VEČ

Izpolnite vse vaše potrebe po risanju, modeliranju, izdelavi prototipov, izdelavi in laserskem rezanju z robustnim okoljem za 2D risanje.

3DEXPERIENCE DraftSight Professional omogoča ustvarjanje in urejanje DWG risb v znanem profesionalnem okolju za 2D risanje. Poleg tega lahko uporabite platformo 3DEXPERIENCE za varno sodelovanje.

VE

Povečajte in vzporedite analize kompromisov zmanjšanja teže ustvarjenih oblik, ki upoštevajo strukturne in toplotne KPI cilje.

Delovni tok vloge Function Driven Generative Designer se začne z zajemanjem funkcionalnih specifikacij, kot so geometrijski kontekst, ciljno delovanje in omejitve. Konceptne oblike se nato generirajo samodejno, da dobimo natančno geometrijo, ki jo je mogoče enostavno strukturno potrditi.

VEČ

Intuitivna vloga simulacije za inženirje, ki zagotavljajo celovito rešitev za linearno strukturno analizo za oceno učinkovitosti izdelkov med procesom razvoja izdelka

Structural Engineer opremi inženirja z vsemi orodji, ki so potrebna za učinkovito izvajanje strukturne linearne statične, frekvenčne, uklonske simulacije, termične simulacije v stanju dinamičnega ravnovesja in dinamičnega odziva izdelkov v 3D EXPERIENCE. 

VEČ

Intuitivna rešitev za simulacijo za dizajnerje, ki iščejo učinkovito oceno delovanja izdelka v linearnih statičnih pogojih za vodenje procesa načrtovanja. 

Structural Designer zagotavlja intuitivno vodenje, ki temelji na simulaciji med postopkom načrtovanja izdelka, da preprosto dobite tehnične vpoglede, potrebne za premišljene odločitve pri načrtovanju.

VEČ

Simulation Collaborator ponuja enostavna orodja za uporabo na platformi 3DEXPERIENCE, ki omogoča brezhibno inženirsko sodelovanje med vsemi deležniki projekta za sprejemanje dobro informiranih, sledljivih in podatkovno vodenih odločitev.

Vloga SIMULIA Simulation Collaborator olajša skupno sprejemanje odločitev v celotni organizaciji prek dostopa do nadzorne plošče 3DDashboard za pregledovanje, primerjavo in predhodno oblikovanje kompromisov med alternativami oblikovanja. Inženirji lahko izmenjujejo simulacijske podatke z zainteresiranimi stranmi, kar jim omogoča vizualizacijo in primerjavo različnih izbir oblikovanja na njihovi nadzorni plošči 3D. Čeprav so skupnosti deljene, so vsi v projektu med postopkom načrtovanja na tekočem. Ko so na voljo nove informacije, lahko nosilci odločanja ocenijo alternative in izvedejo kompromise med konkurenčnimi cilji in omejitvami. Izbira najboljše zasnove je pospešena s primerjavo multidisciplinarnih meritev uspešnosti med več alternativami in razvrščanjem zasnov na podlagi zahtev.

VEČ

Ocenite strukturno zmogljivost izdelkov med procesom načrtovanja in intuitivno vodite oblikovalske odločitve.

Structural Performance Engineer omogoča produktnim inženirjem izvajanje strukturne linearne in nelinearne statične, frekvenčne, uklonske, modalne dinamične simulacije in strukturne toplotne simulacije delov in sklopov na platformi 3DEXPERIENCE® v oblaku. Structural Performance Engineer spodbuja inovativnost v inženiringu izdelkov in spodbuja sodelovanje s hitro, realistično in natančno simulacijo s tehnologijo Abaqus, vodilno v industriji strukturne analize.

VEČ

Omogoča obsežne strukturne simulacije, ki pokrivajo statiko, implicitno in eksplicitno dinamiko, akustiko v širokem spektru industrijskih aplikacij

Structural Mechanics Engineer je obsežna vloga pri izvajanju ocene strukturne celovitosti katere koli vrste izdelka.

VEČ

Ocenite strukturno zmogljivost in vzdržljivost izdelkov med procesom načrtovanja in intuitivno vodite oblikovalske odločitve.

Durability Performance Engineer omogoča projektantom, da ocenijo strukturno zmogljivost in vzdržljivost izdelkov med procesom načrtovanja ter intuitivno usmerja oblikovalske odločitve. Ponuja zmogljiva in intuitivna orodja, potrebna za izvajanje naprednih večstopenjskih strukturnih simulacij, ki jih poganja na trgu vodilna tehnologija Abaqus, kot tudi simulacijo utrujanja za napovedovanje natančne življenjske dobe izdelka.

VEČ

Durability & Mechanics Engineer vloga omogoča obsežne strukturne simulacije, ki zajemajo statiko, implicitno in eksplicitno dinamiko, vzdržljivost in utrujenost za izvedbo ocene strukturne celovitosti katere koli vrste izdelka.

Durability & Mechanics Engineer omogoča inženirjem, da izvedejo oceno strukturne celovitosti katere koli vrste izdelka za scenarije trdnosti in vzdržljivosti med procesom načrtovanja in intuitivno usmerjajo načrtovalne odločitve. Ponuja zmogljiva in intuitivna orodja, potrebna za izvajanje naprednih večstopenjskih strukturnih simulacij, ki jih poganja na trgu vodilna tehnologija Abaqus, kot tudi simulacijo utrujenosti za napovedovanje natančne življenjske dobe produkta.

VEČ

Plastic Injection Engineer (IME) omogoča validacijo in optimizacijo zasnov plastičnih delov in orodij za kalupe s simulacijo polnjenja, pakiranja, zvijanja in hlajenja kalupa zgodaj v procesu razvoja izdelka.

Plastic Injection Engineer prinaša simulacijo brizganja, ki je preprosta za uporabo, neposredno oblikovalcem plastičnih delov in kalupov za brizganje. Simulira, kako staljena plastika teče med postopkom brizganja, da predvidi napake, povezane s proizvodnjo na plastičnih delih. Med načrtovanjem lahko hitro ocenite možnost izdelave, da odpravite drago preoblikovanje delov, izboljšate kakovost delov in pospešite čas do trga. Oblikovalci plastičnih delov in razvijalci izdelkov lahko analizirajo in spreminjajo dizajne hkrati z optimizacijo oblike, prileganja in funkcije. Oblikovalci orodij za kalupe lahko ovrednotijo ​​in optimizirajo zasnove dovajalnega sistema in hladilnega sistema. Specializirani uporabniki se lahko povežejo s Structural & Process Apps za reševanje naprednih delovnih procesov.

VEČ

Vloga simulacije za inženirje, ki rutinsko izvajajo preračune pretokov tekočin in toplotne izračune za vodenje sprememb geometrije in raziskovanje inovativnih dizajnov.

Fluid Dynamics Engineer nudi oblikovalcem in oblikovalskim inženirjem zmožnost preverjanja tekočinskih in toplotnih zmogljivosti za notranje/zunanje tokove in težave s konjugiranim prenosom toplote. S CFD pristopom, ki podpira CAD, Fluid Dynamics Engineer uporabnikom omogoča hitro raziskovanje 100-ih modelov, hkrati pa izboljšuje zmogljivost izdelka na podlagi optimalne porazdelitve pretoka, učinkovitega toplotnega upravljanja, minimalnih izgub tlaka itd. Tehnologija dinamike fluidov (CFD) z integrirano (CAD+CFD+PLM) in popolnoma vodeno uporabniško izkušnjo, prilagojeno oblikovalcem, da učinkovito načrtujejo izdelke od začetka do konca v enem samem okolju za sodelovanje – na 3DEXPERIENCE platformi.

VEČ

Zagotavljanje visoko zmogljive 3D elektromagnetne simulacije za analizo in optimizacijo elektromagnetnih komponent in sistemov na 3DEXPERIENCE platformi.

SIMULIA vloga Electromagnetics Engineer zagotavlja elektromagnetno simulacijo, ki jo poganja industrijsko preverjena tehnologija CST Studio Suite v brezhibnem, intuitivnem in sodobnem uporabniškem vmesniku, povezanem s platformo 3DEXPERIENCE.

VEČ

Poenoten model računske kreditne licence za obdelavo spremenljivih in hitrih simulacij ter za zagotavljanje dostopa do celotne tehnologije SIMULIA.

Kredite SimUnit, ki so bili predstavljeni kot del novega SIMULIA Unified Compute License Model , je mogoče uporabiti za zagon vseh orodij SIMULIA v 3DEXPERIENCE ali pri uporabi uveljavljenih programov. Zmogljivost simuliranja več fizikalnih pojavov je mogoče oceniti z dostopom do vse tehnologije SIMULIA z enakimi računalniškimi licencami. Krediti SimUnit so posebej primerni za obdelave spremenljivih in hitrih simulacij.

VEČ

Poenoten licenčni model računskega žetona za podporo trajnim simulacijskim delovnim obremenitvam in za zagotavljanje dostopa do vse tehnologije SIMULIA.

Žetone SimUnit, predstavljene kot del novega SIMULIA Unified Compute License Model , je mogoče uporabiti za zagon vseh orodij SIMULIA na 3DEXPERIENCE ali pri uporabi uveljavljenih programov. Zmogljivost simuliranja več fizikalnih pojavov z dostopom do vse tehnologije SIMULIA z enakimi računalniškimi licencami. Žetoni SimUnit so posebej primerni za podporo predvidljivim in trajnim simulacijskim delovnim obremenitvam.

VEČ

Pomagajte svoji ekipi, da se v kratkem času izpopolni s svojimi 3DEXPERIENCE vlogami.

Odkrijte  knjižnico  3DEXPERIENCE WORKS!

3DEXPERIENCE platforma  je varno, sodelovalno mesto za vse vloge v ekosistemu oblikovanja in proizvodnje. Pridobite si konkurenčno prednost z  meddomensko knjižnico 3DEXPERIENCE WORKS še danes! Dostopajte do zmogljivih učnih izkušenj s priznanimi certifikati, ki omogočajo, da spremenite način kako izdelke dajete na trg in ustvarite različne izkušnje strank. 3DEXPERIENCE WORKS povezuje vaš razvojni proces od načrtovanja preko proizvodnje do sodelovanja s strankami v enem interaktivnem in sodelovalnem okolju. Naučite se sodelovati, oblikovati in upravljati svoje izdelke s  knjižnico 3D EXPERIENCE WORKS.

VEČ

Proizvodnja

Portfelj 3DEXPERIENCE Works poenostavi komunikacijo med oddelki za prepoznavanje in zmanjšanje napak pri izdelavi v kateri koli fazi – od ERP do delavnice – in pomaga pospešiti izdajo v proizvodnjo.

3DSwymer poskrbi za enostavno sodelovanje z ljudmi tako znotraj kot zunaj podjetja, vključno s partnerji, dobavitelji in proizvajalci.

Vloga 3DSwymer zagotavlja temeljne aplikacije in storitve, ki digitalno povezujejo vse uporabnike za vzpostavitev družbenih skupnosti s potrošniki in strankami za učinkovito izmenjavo, eksperimentiranje in inovacije.

VEČ

Dostopajte do oblačne platforme 3DEXPERIENCE iz vaše DraftSight aplikacije za varno shranjene podatke in upravljanje življenjskega cikla dokumentov.

Skrajšajte čas do izdaje izdelka na trg z varnim sodelovanjem med disciplinami in oddaljenimi oblikovalskimi skupinami, ki delajo s centraliziranim skladiščem izdelkov z uporabo DraftSight.

VEČ

Ta vloga omogoča NC programerjem ustvarjanje in potrjevanje naprednih programov za večosno rezkanje.

NC Milling Machine Programmer (NTX) omogoča NC programerjem ustvarjanje in potrjevanje programov za večosno rezkanje, kar jim omogoča izvajanje naprednega prizmatičnega rezkanja z uporabo 2,5-osnih operacij in zmožnostjo preklopa na 5-osno gibanje. Zmogljive operacije omogočajo programerjem NC, da nadzorujejo obdelavo zapletenih, zelo specifičnih področij.

VEČ

Ta vloga omogoča NC programerjem ustvarjanje in potrjevanje naprednih programov za večosno rezkanje.

NC Mill-Turn Machine Programmer (NTA) omogoča NC programerjem, da ustvarijo in potrdijo programe za večosno rezkanje in struženje. Programira stroje za izvajanje naprednega rezkanja z uporabo 2,5-, 3-osnih ali 5-osnih operacij v kombinaciji z operacijami struženja. Poleg tega NTA omogoča programiranje zapletenih večopravilnih rezkalno-stružnih strojev s sinhronizacijo in zmožnostmi prenosa delov.

VEČ

Programirajte rezkalne stroje za izdelavo 3D kalupov.

Z NC Mold & Die Programmer (NMD) vlogo programiramo rezkalne stroje za izdelavo 3D delov, ki zahtevajo napredno 2,5-osno in 3-osno rezkanje, aksialne in tipalne operacije ter možnost preklopa na 5-osno gibanje. Osnovan na 3DEXPERIENCE platformi, NMD omogoči NC programerjem virtualno delovno mesto, kjer ustvarjajo, optimizirajo in preverjajo programe za rezkanje. Programerji zlahka dostopajo do trenutnih informacij za strojne vire, NC programov in nastavitev kosov. NMD programira tudi 2 in 4 osne žične EDM stroje.

VEČ

Izdelajte 3D kose, ki zahtevajo napredno 2,5-osno rezkanje in struženje

Z NC Prismatic & Mill-Turn Machine Programmer (NTP) lahko uporabniki programirajo rezkalne in stružne stroje za izdelavo 3D kosov, ki zahtevajo napredno 2,5-osno rezkanje in struženje. Programirajo lahko zapletene večopravilne rezkalno-stružne stroje s sinhronizacijo in zmožnostmi prenosa delov.

VEČ

Programirajte 2.5-osne rezkalne stroje in stroje za žično erozijo za ustvarjanje 3D delov

NC Prismatic Machine Programmer (NPM) uporabnikom omogoča programiranje naprednih 2,5-osnih rezkalnih strojev ter 2- in 4-osnih žičnih EDM strojev za ustvarjanje 3D kosov. Platforma 3DEXPERIENCE® omogoči programerjem NC v realistično virtualno delovno mesto, ko ustvarjajo, izboljšujejo in preverjajo programe za rezkanje in EDM. Zagotavlja preprost dostop do najnovejših informacij za vire strojne obdelave, programe NC in nastavitev delov. 3D okolje omogoči programerjem NC v realistično virtualno delovno mesto, ko ustvarjajo, optimizirajo in preverjajo programe rezkanja. Omogoča enostaven dostop do najnovejših informacij za strojne vire, programe NC in nastavitev delov.

VEČ

Programirajte 2,5-osne in 3-osne stroje za ustvarjanje 3D delov

NC Shop Floor Programmer (NSR) uporabnikom omogoča programiranje naprednih 2,5-osnih rezkalnih strojev, 3-osnih rezkalnih strojev in 2-/4-osnih žičnih EDM strojev za ustvarjanje 3D delov. Platforma 3DEXPERIENCE® omogoči NC programerjem realistično virtualno delovno mesto, ko ustvarjajo, izboljšujejo in preverjajo programe za rezkanje in EDM. Zagotavlja preprost dostop do najnovejših informacij za vire strojne obdelave, programe NC in nastavitev delov. 3D okolje omogoči programerjem NC realistično virtualno delovno mesto, ko ustvarjajo, optimizirajo in preverjajo programe rezkanja. Omogoča enostaven dostop do najnovejših informacij za obdelovalne vire, programe NC in nastavitev delov.

VEČ

Zgradite, simulirajte, potrdite in programirajte robotske delovne celice na platformi 3DEXPERIENCE

Programerjem robotov ponuja obsežen in robusten nabor zmogljivosti za varnejše in učinkovitejše načrtovanje in programiranje robotskih sistemov. Ta nova vloga 3DEXPERIENCE Works olajša reševanje celovitega procesa proizvodnega inženiringa. Postavitev, simulacijo, validacijo, kalibracijo in programiranje robota brez povezave je mogoče izvesti in shraniti na platformi 3DEXPERIENCE.

VEČ

Pomagajte svoji ekipi, da se v kratkem času izpopolni s svojimi 3DEXPERIENCE vlogami.

Odkrijte  knjižnico  3DEXPERIENCE WORKS!

3DEXPERIENCE platforma  je varno, sodelovalno mesto za vse vloge v ekosistemu oblikovanja in proizvodnje. Pridobite si konkurenčno prednost z  meddomensko knjižnico 3DEXPERIENCE WORKS še danes! Dostopajte do zmogljivih učnih izkušenj s priznanimi certifikati, ki omogočajo, da spremenite način kako izdelke dajete na trg in ustvarite različne izkušnje strank. 3DEXPERIENCE WORKS povezuje vaš razvojni proces od načrtovanja preko proizvodnje do sodelovanja s strankami v enem interaktivnem in sodelovalnem okolju. Naučite se sodelovati, oblikovati in upravljati svoje izdelke s  knjižnico 3D EXPERIENCE WORKS.

VEČ

Trženje/Prodaja

Portfelj 3DEXPERIENCE Works omogoča prodajnim in marketinškim ekipam sodelovanje z oblikovalci, da ustvarijo popolne načrte in ustvarijo vsebino, še preden je izdelek dokončan.

3DSwymer poskrbi za enostavno sodelovanje z ljudmi tako znotraj kot zunaj podjetja, vključno s partnerji, dobavitelji in proizvajalci.

Vloga 3DSwymer zagotavlja temeljne aplikacije in storitve, ki digitalno povezujejo vse uporabnike za vzpostavitev družbenih skupnosti s potrošniki in strankami za učinkovito izmenjavo, eksperimentiranje in inovacije.

VEČ

Ustvarite osupljivo digitalno vsebino za predstavitev vrednosti izdelkov, pridobivanje partnerjev in strank.

Vloga Product Communicator izdelovalcem, oblikovalcem, tehničnim prodajalcem in tržnikom omogoča preprosto ustvarjanje ustreznih sredstev za vsak kanal. Ustvarjanje marketinških vsebin in ponazoritev izdelkov za vsakogar, povsod in kadarkoli. Product Communicator nudi aplikacijo xHighlight za interaktivno pripovedovanje zgodb in tehnične ilustracije ter aplikacijo xStudio za ustvarjanje fotorealističnih posnetkov izdelkov.

VEČ

Preprosto ustvarite in delite fotorealistične upodobitve svojega izdelka, da promovirate dizajn in zagotovite osupljivo vsebino za sodelovanje s strankami.

3D Render vloga omogoča izdelovalcem, oblikovalcem in CGI umetnikom enostavno ustvarjanje visokokakovostnih fotorealističnih upodobitev vašega izdelka s pomočjo oblaka. Vsakemu omogoča ustvarjanje izvrstnih dokumentov za marketing, kadarkoli in kjer koli, z neskončno razširljivostjo prek arhitekture, ki temelji na oblaku. Uporabniki lahko ustvarijo sredstva kadar koli, plačajo pa šele, ko izdelke renderirajo.

VEČ

Uskladite identiteto blagovne znamke in zagotovite svoja tržna sredstva z izkoriščanjem storitev renderiranja v oblaku kadar koli in kjer koli.

Vloga 3D Render Medium Pack omogoča izdelovalcem, umetnikom in tržnikom, da preprosto ponazorijo izdelke in poudarke z visokokakovostnimi renderiranimi sredstvi z uporabo moči oblaka. Z uporabo enotnega vira resnice za knjižnice podatkov in meddisciplinarne vsebine se uporabnikom zagotovi pravilen rezultat izdelka za kateri koli primer tržne uporabe.

VEČ

Uskladite identiteto blagovne znamke in zagotovite svoja tržna sredstva z izkoriščanjem storitev renderiranja v oblaku kadar koli in kjer koli.

Vloga 3D Render Large Pack omogoča izdelovalcem, umetnikom in tržnikom, da preprosto ponazorijo izdelke in poudarke z visokokakovostnimi renderiranimi sredstvi z uporabo moči oblaka. Z uporabo enotnega vira resnice za knjižnice podatkov in meddisciplinarne vsebine se uporabnikom zagotovi pravilen rezultat izdelka za kateri koli primer tržne uporabe.

VEČ

Povečajte in vzporedite analize kompromisov zmanjšanja teže ustvarjenih oblik, ki upoštevajo strukturne in toplotne KPI cilje.

Delovni tok vloge Function Driven Generative Designer se začne z zajemanjem funkcionalnih specifikacij, kot so geometrijski kontekst, ciljno delovanje in omejitve. Konceptne oblike se nato generirajo samodejno, da dobimo natančno geometrijo, ki jo je mogoče enostavno strukturno potrditi.

VEČ

Takoj izboljšajte razumevanje svojega dizajna z integriranim in neposrednim dostopom do Poglobljene virtualne resničnosti znotraj vaših aplikacij 3DEXPERIENCE.

Popolnoma integriran z visoko zmogljivim mehanizmom za upodabljanje v realnem času 3DEXPERIENCE, Virtual Reality Reviewer omogoča poglobljene zmogljivosti neposredno na vaši delovni mizi. Zaradi izvorne integracije postane VR dostopen neposredno znotraj podprtih vlog 3DEXPERIENCE CATIA. Za stereoskopski pogled na zasnovo izdelka v merilu 1:1 izvoz ni potreben. Samodejno izbrani realistični 3D ambienti dramatično zmanjšajo trud pri uprizarjanju. Podpira HMD in Immersve Desktop.

VEČ

Integrirana vrhunska vizualizacija v realnem času in interaktivno renderiranje za oblikovalske odločitve in izdelavo slik.

Visual Experience Designer je orodje za vizualizacijo in renderiranje, ki nestrokovnjakom omogoča izdelavo vrhunske vizualizacije v realnem času in interaktivnih fotorealističnih upodobitev.

VEČ

Povežite porazdeljene ekipe v sodelovalni seji VR z uporabo HMD-jev.

Immersive Collaboration Experience omogoča skupne VR seje z uporabo HMD-jev. Porazdeljene in solocirane ekipe je mogoče enostavno povezati za poglobljen pregled načrta. Skupen VR svet omogoča ustvarjanje skupnega razumevanja zasnove izdelka in naredi razprave o oblikovanju veliko bolj učinkovite.

VEČ

Pomagajte svoji ekipi, da se v kratkem času izpopolni s svojimi 3DEXPERIENCE vlogami.

Odkrijte  knjižnico  3DEXPERIENCE WORKS!

3DEXPERIENCE platforma  je varno, sodelovalno mesto za vse vloge v ekosistemu oblikovanja in proizvodnje. Pridobite si konkurenčno prednost z  meddomensko knjižnico 3DEXPERIENCE WORKS še danes! Dostopajte do zmogljivih učnih izkušenj s priznanimi certifikati, ki omogočajo, da spremenite način kako izdelke dajete na trg in ustvarite različne izkušnje strank. 3DEXPERIENCE WORKS povezuje vaš razvojni proces od načrtovanja preko proizvodnje do sodelovanja s strankami v enem interaktivnem in sodelovalnem okolju. Naučite se sodelovati, oblikovati in upravljati svoje izdelke s  knjižnico 3D EXPERIENCE WORKS.

VEČ