Collaborative Designer for SOLIDWORKS

Collaborative Designer for SOLIDWORKS optimizira načrtovalno delo z nalogami, upravljanjem težav in upravljanjem sprememb, integriranim neposredno v SOLIDWORKS.

Collaborative Designer for SOLIDWORKS  povezuje SOLIDWORKS s 3DEXPERIENCE platformo, kar omogoča skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju. Pomaga skrajšati čas razvojnega cikla z varnim sodelovanjem med disciplinami in porazdeljenimi oblikovalskimi skupinami, ki delajo na skupni strukturi izdelkov z uporabo SOLIDWORKS-a. Znotraj CAD aplikacije lahko oblikovalci shranjujejo podatke na platformo, dostopajo do zmogljivosti upravljanja življenjskega cikla, iščejo komponente, vzdržujejo zgodovino revizij, upravljajo opravila, dostopajo do povezanih dokumentov, organizirajo vsebino in kontaktirajo sodelavce z instantnimi sporočila.

Prednosti

 • Odklenite in varno delite podatke na 3DEXPERIENCE platformi, kjer se ekipe lahko takoj povežejo, dostopajo in sodelujejo od koder koli in v kateri koli napravi. Spletna navigacija po digitalnem modelu v realnem času omogoča oblikovalcem, da pregledajo in primerjajo načrte ter zagotovijo takojšnje povratne informacije za doseganje višje kakovosti izdelka.
 • Delajte učinkoviteje z zmožnostjo hitrega iskanja ter ponovne uporabe in urejanja projektnih podatkov, dostopa do in upravljanja skupnih nalog ter organiziranja vsebine iz CAD okolja. Dostop do teh zmogljivosti neposredno iz CAD aplikacije ohranja obstoječe metode in spretnosti ter povečuje osebno produktivnost.
 • Delite podatke z drugimi oblikovalskimi disciplinami in nadaljnjimi funkcijami ter dobavitelji bolj zgodaj v procesu razvoja. Ustvarite, dodelite in postavite težave neposredno na 3D modele, da izboljšate komunikacijo. Težave, ki se odkrijejo zgodaj v fazi načrtovanja, so najcenejše za razreševanje.
 • Skrajšajte procesne cikle od načrtovanja preko proizvodnje tako, da združite vse zainteresirane strani v projektu okoli ene same definicije izdelka. Sodelovanje pri skupni definiciji razkrije težave prej v ciklu, skrajša proces in odpravlja nepotrebne ponovitve za prepoznavanje in reševanje težav pri načrtovanju.
 • Priključite CAD aplikacijo na 3DEXPERIENCE platformo z avtomatizirano namestitvijo CAD konektorja na namiznem računalniku omogoča hitro postavitev. Uporabniku se takoj dodeli vloga platforme in poverilnice za prijavo.

Poudarki

 • Varno sočasno načrtovanje v realnem času v porazdeljenih skupinah z uporabo SOLIDWORKS-a in drugih CAD orodij za izdelavo popolne definicije izdelka.
 • Izkoristite dodatne vloge in aplikacije na 3DEXPERIENCE za zbliževanje SOLIDWORKS načrtov skupaj z drugimi modeli oblikovanja na izdelkih, ki zahtevajo večsistemske definicije izdelkov.
 • Delite načrte SOLIDWORKS z uporabniki v podjetju z uporabo brskalnika, ki je na voljo v kateri koli napravi, kjer koli in kadar koli.
 • Optimizira oblikovalsko delo s poglobljeno razvojno izkušnjo, vključno z nalogami, težavami, upravljanjem sprememb, zrelostjo in revizijami.
 • Sodelujte z vsemi deležniki v podjetju pri multidisciplinarni in multi-CAD definiciji izdelka.
 • Omogoča nadaljnjo uporabo obsežnega portfelja aplikacij na 3DEXPERIENCE.