Platform Extended Storage

Rezervirajte dodaten vrhunski prostor za shranjevanje vaših podatkov in datotek

Izboljšajte svoj 3D EXPERIENCE Cloud s povečanjem razpoložljivega prostora za shranjevanje.

Dodate lahko dodaten prostor za shranjevanje za vaše kupljene aplikacije, kar vsem vašim uporabnikom omogoči nemoteno korist.

To je vrhunsko shranjevanje z zajamčeno zmogljivostjo. Razlikuje se od običajne ponudbe za shranjevanje drugih ponudnikov. Vrednost PGB-OC vključuje popolnoma nadzorovano shranjevanje z občasnimi varnostnimi kopijami, ki podpirajo postopek 3DS DRP (Disaster, Recovery, Planning), s čimer se zmanjšajo skupni stroški lastništva za stranke.

Prostor za shranjevanje je vključen v nekatere osnovne izdelke, kot je vloga Collaborative Business Innovator (IFW5GB) ali Collaborative Industry Innovator (CSV-20GB). Če potrebujete več, naročite ta izdelek. Vsaka licenca PGB vašemu primerku dodeli dodatnih 25 GB.

Prednosti

  • Vrhunsko shranjevanje z zajamčeno zmogljivostjo.
  • Popolnoma nadzorovan prostor za shranjevanje z občasnimi varnostnimi kopijami, ki podpirajo proces 3DS DRP (Disaster, Recovery, Planning), s čimer se zmanjšajo skupni stroški lastništva za stranke.
  • Enostaven dostop do razširjenega prostora za shranjevanje
  • Po potrebi dodajte prostor za shranjevanje
  • Varno shranite datoteke v oblak za takojšen dostop kjer koli

Poudarki

Izboljšajte svoj 3D EXPERIENCE Cloud s povečanjem razpoložljivega prostora za shranjevanje. Vrhunski prostor za shranjevanje z zajamčeno zmogljivostjo, v celoti delujoč, vključno z rednimi varnostnimi kopijami, ki podpira proces 3DS DRP (Disaster, Recovery, Planning), s čimer se zmanjšajo skupni stroški lastništva za stranke.

  • Shramba v oblaku za zasebni oblak
  • Shramba v oblaku za javni oblak