Collaborative Industry Innovator

Sodelujte v različnih disciplinah razvoja izdelkov s popolno fleksibilnostjo in sledljivostjo, da definirate in ponudite inovativne izdelke.

Collaborative Industry Innovator je temeljna aplikacija za organizacijo, upravljanje in sodelovanje na varen način. Prinaša kontinuiteto v poslovne procese in izboljšuje sposobnost sprejemanja informiranih odločitev z uporabo podatkov v realnem času.

Collaborative Industry Innovator vključuje zmožnost shranjevanja, skupne rabe in upravljanja vsebine, vključno s tehnično dokumentacijo, iskanja ustreznih podatkov in informacij za ponovno uporabo, krmarjenja po strukturi izdelka v spletnem brskalniku, enostavnega ogledovanja in primerjave 3D vsebine ter enostavne organizacije, prilagoditve, delitve in dostopnosti do dela z uporabo nalog.

Collaborative Industry Innovator omogoča več-CAD aplikacijam, da neposredno prispevajo k enotni definiciji izdelka, kar odpravlja potrebo po neodvisnem upravljanju in združevanju ločenih, delnih struktur izdelkov.

Prednosti

Učinkovito sodelujte – Varno dostopajte do dokumentov in podatkov, jih delite in upravljajte na platformi 3DEXPERIENCE. Izboljšajte sodelovanje z enim samim virom informacij, ki je na voljo kadar koli in dostopen članom ekipe kjer koli. Brezhibna integracija z Microsoft Office omogoča vsem, vključno z ne-tehničnimi člani ekipe, delo v znanem okolju.

Omogočite sočasno načrtovanje – Upravljajte strukturo izdelka na platformi 3DEXPERIENCE, tako da lahko oblikovalci delajo vzporedno. Oblikovalci imajo takojšen dostop do posodobitev drugih sodelavcev, ki delajo v njihovih CAD ali multidisciplinarnih aplikacijah. To omogoča sočasno načrtovanje v realnem času, kar ima za posledico izboljšano odločanje in hitrejši zaključek razvoja konstrukcije.

Zmanjšajte napake – Dostopajte do zmožnosti življenjskega cikla neposredno iz aplikacije CAD. Upravljanje življenjskega cikla pomaga zagotoviti, da ekipe vedno delajo z najnovejšo različico dizajna in s tem povezanimi podatki, da se zmanjša verjetnost napak. Zainteresirane strani prejmejo obvestila, ko oblikovalci premaknejo svoje delo na naslednjo stopnjo zrelosti.

Zmanjšajte predelave in zamude – Preprosto razvrstite in poiščite dele, ki izpolnjujejo zahteve v knjižnicah podjetja. Hitro identificirajte komponente za pregled ali spreminjanje z uporabo navzkrižnega označevanja med tabelaričnim in grafičnim pogledom. Natančna identifikacija komponent za posodobitev strukture ali zasnove izdelka zmanjšuje predelave in zamude. Ponovno uporabite obstoječe dele, da prihranite čas, znižate stroške in izboljšate kakovost izdelka.

Ostanite organizirani – Intuitivno organizirajte, preglejte in spremljajte posamezne in skupne naloge od začetka do konca. Z lahkoto dostopajte do informacij o opravilih, vključno z odgovorno osebo, rokom in ustrezno vsebino. Ohranite vpogled v stanje naloge v realnem času na nadzorni plošči, da zagotovite napredovanje projektov v skladu z opredeljenimi mejniki.

Poudarki

  • Učinkovito in varno sodelovanje za razvoj inovativnih izdelkov in izkušenj.
  • Dostopni podatki o izdelkih in zmožnosti upravljanja življenjskega cikla znotraj CAD aplikacije ali Microsoft Office.
  • Enotna struktura izdelka za sočasno načrtovanje v različnih disciplinah in CAD aplikacijah.
  • Napredna navigacija in filtriranje strukture izdelkov, vključno s posebnimi konfiguracijami izdelkov – vse iz spletnega brskalnika.
  • Orodja za 3D vizualizacijo in geometrijsko analizo, ki temeljijo na brskalniku, za 3D primerjavo, meritve in prerezne poglede.