Standardization Intelligence Analyst

Identificirajte in spodbujajte ponovno uporabo komponent ob upoštevanju zahtev glede inženiringa, skladnosti, proizvodnje in nabave.

Standardization Intelligence Analyst zagotavlja postopek po korakih, ki omogoča močno standardizacijo delov izdelka na podlagi pravih informacij.

Svojim oblikovalcem jasno določite, katere komponente so reference za uporabo in ponovno uporabo, katere se lahko štejejo za nadomestne in katerih se ne sme uporabiti.

Te odločitve o standardizaciji sprejemata in si delita oddelka za inženiring in nabavo.

Prednosti

Standardization Intelligence Analyst omogoča deduplikacijo in ponovno uporabo delov izdelka.
To dokazuje, kako lahko rešitve NETVIBES pomagajo strankam pri uvedbi učinkovitega in stroškovno nižjega procesa standardizacije in pridobivanja virov, ki je usklajen s poslovno politiko, hkrati pa izboljšuje kakovost izdelkov.

  • Samodejno identificirajte podobne dele za deduplikacijo
  • Zaznajte medprogramsko potencialno standardizacijo in ponovno uporabo
  • Uveljavite standardizacijo in ponovno uporabo v inženirskem oddelku tako, da v kontekstu predlagate prednostno alternativo dizajnu
  • Pridobite ponudbe na podlagi obstoječih sredstev in optimizirajte nabavo

Poudarki

  • Standardization Intelligence Analyst zagotavlja postopek po korakih, ki omogoča deduplikacijo in ponovno uporabo zahvaljujoč 3D obliki in semantičnemu prepoznavanju komponent.
  • Omogočeni z vmesnikom grafov, lahko uporabniki opazujejo in spremljajo delovanje svojih komponent prek zavihka PartSupply Enterprise Performance.
  • Dostopajte do storitve Standardization Intelligence Analyst za identifikacijo in spodbujanje ponovne uporabe komponent ob upoštevanju zahtev glede inženiringa, skladnosti, proizvodnje in nabave.