Extended Guest Access

Pridobite dodatni dostop gostujočih uporabnikov za svoje datoteke v skupni rabi v 3DDrive.

Omogočanje povezave za skupno rabo na 3DDrive vam omogoča skupno rabo vaše datoteke/mape z zunanjimi uporabniki, t.i. “gostujoči uporabniki”. Ti zunanji uporabniki, ki prejmejo povezavo, imajo dostop do samostojne spletne strani, s katere si lahko ogledujejo in prenašajo vsebino kot gostujoči uporabniki z računom 3DPassport. Gostujoči uporabniki ne potrebujejo nobene dodatne vloge/licence za ogled vsebine v skupni rabi.

Obstajata dva načina za skupne povezave:

 • Javno : vsak, ki ima naslov URL, lahko dostopa do vsebine v skupni rabi.
 • Zasebno: do vsebine v skupni rabi lahko dostopajo samo osebe s seznama e-pošte.

 

Vsak Collaborative Business Innovator (vloga IFW-OC) daje določeno količino ‘kreditov’ (vzajemnih) za dostop gostujočega uporabnika. Če teh ni dovolj, lahko stranka naroči PGA-OC. 

Kvota je:

 • glede na količino (velikost datoteke) dostopne vsebine. Na primer vizualizirana ali prenesena vsebina.
 • na podlagi kredita, to je 1 kredit na 1 MB. Na primer, prenos datoteke velikosti 2,25 MB porabi tri kredite. Kvota, ki temelji na kreditih, vključuje nekatere komponente Dassault Systèmes, ki ponujajo:
  – 1 IFW-OC (vloga sodelujočega poslovnega inovatorja). Vključuje 5.000 kreditov.
  – 1 PGA-OC (razširjen dostop za goste). Vključuje 25.000 kreditov.
 • skupno na platformo in koledarski mesec.
  – Kvota = 5.000 x število IFW + 25.000 x število PGA-OC.

 

Ko so porabljeni vsi krediti za določeno platformo in koledarski mesec, gostujoči uporabniki ne morejo več dostopati do vsebine v skupni rabi.

Prednosti

 • Razširite dostop gostujočih uporabnikov do datotek v skupni rabi v 3DDrive. Collaborative Business Innovator (vloga IFW-OC) daje določeno količino ‘kreditov’ (vzajemno povezanih) za dostop gostujočega uporabnika. Če ni dovolj, lahko stranka naroči PGA-OC.

Poudarki

 • Izboljšajte uporabo 3D IZKUŠNJE v oblaku za svoje gostujoče uporabnike za skupno vsebino v 3DDrive. Gostujoči uporabniki ne potrebujejo nobene dodatne vloge/licence za ogled vsebine v skupni rabi.