Collaborative Designer for CATIA V5

Collaborative Designer for CATIA V5  omogoča skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju in bogati aplikacijo CATIA V5 z vdelanimi aplikacijami za produktivnost in upravljanje življenjskega cikla.

Collaborative Designer for CATIA V5 povezuje CATIA V5 s 3DEXPERIENCE platformo, kar omogoča skupno rabo projektnih podatkov v celotnem podjetju. Znotraj CAD aplikacije lahko oblikovalci shranjujejo podatke na platformo, dostopajo do upravljanja življenjskega cikla, iščejo komponente, vzdržujejo zgodovino revizij, upravljajo opravila, dostopajo do povezanih dokumentov, organizirajo vsebino in sodelavcem pošiljajo sporočila.

Prednosti

  • Odklenite in varno delite podatke na 3DEXPERIENCE platformi, kjer se ekipe lahko takoj povežejo, dostopajo in sodelujejo od koder koli v kateri koli napravi. Spletna navigacija po digitalnem modelu v realnem času omogoča oblikovalcem, da pregledajo in primerjajo načrte ter zagotovijo takojšnje povratne informacije za doseganje višje kakovosti izdelka.
  • Delajte učinkoviteje z zmožnostjo hitrega iskanja, ponovne uporabe in urejanja projektnih podatkov, dostopa do in upravljanja skupnih nalog ter organiziranja vsebine iz CAD okolja. Dostop do zmogljivosti neposredno iz CAD aplikacije ohranja obstoječe metode in spretnosti ter povečuje osebno produktivnost.
  • Delite projektne podatke z drugimi razvojnimi disciplinami in sledečimi funkcijami ter dobavitelji zgodaj v procesu razvoja. Ustvarite, dodelite in postavite zaznane težave neposredno na 3D modele, da izboljšate komunikacijo. Težave, ki se odkrijejo zgodaj v fazi načrtovanja, so najcenejše za reševanje.
  • Zmanjšajte procesne cikle pri načrtovanju skozi proizvodnjo, tako da združite vse zainteresirane strani v projektu okoli ene same definicije izdelka. Sodelovanje pri skupni definiciji razkrije težave bolj zgodaj v ciklu, skrajša proces in odpravlja nepotrebne ponovitve za prepoznavanje in reševanje težav.
  • Povezuje CAD aplikacijo s 3DEXPERIENCE platformo z avtomatizirano namestitvijo CAD konektorja.

 

Poudarki

  • Varno sočasno načrtovanje v realnem času v porazdeljenih skupinah z uporabo CATIA V5 in drugih CAD orodij za izdelavo popolne definicije izdelka
  • Izkoristite 3DEXPERIENCE CATIA za združitev modelov CATIA V5 skupaj z drugimi CAD modeli izdelkov, ko zahtevate več-sistemske definicije izdelkov.
  • Delajte v celotnem kontekstu 3D definicije multiCAD izdelka v CATIA V5.
  • Delite CATIA V5 dokumente s podjetjem z uporabo brskalnika, ki je na voljo v kateri koli napravi, kjer koli in kadar koli.
  • Optimizira oblikovalsko delo s poglobljeno razvojno izkušnjo, vključno z nalogami, zaznanimi težavami, upravljanjem sprememb, zrelostjo in revizijami.