3DEXPERIENCE REŠITVE ZA POSLOVANJE IN INOVATIVNOST

3DEXPERIENCE nudi preko 500 vlog za vsako vrsto dela od trženja, poslovanja do inženiringa in načrtovanja. Oglejte si nekaj osnovnih rešitev 3D EXPERIENCE platforme .

Oblikovanje / inženiring

Inženirji in oblikovalci lahko sedaj oblikujejo in delijo modele hitro in enostavno. Ključnim udeležencem procesa omogoča komuniciranje in sledenje povratnim informacijam v celotni fazi razvoja izdelka medtem kos so podatki varno shranjenimi v oblaku.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS
3D Sculptor
3DEXPERIENCE DraftSight

Simulacije

Razširite možnosti SOLIDWORKS simulacij s tesno integracijo s 3DEXPERIENCE platformo, da izvede statično analizo, frekvenčno analizo, analizo uklona, dinamični odziv v časovnem prostoru in strukturno-termalno analizo kosov in sestavov.

SIMULIAworks
3D Sculptor
3DEXPERIENCE DraftSight

Upravljanje

Načrtujte, razvijajte in ponudite svoje izdelke preko rešitev za upravljanje podatkov in življenjskega cikla izdelkov. Aplikacije na 3DEXPERIENCE platformi vam pomagajo izboljšati produktivnost, sodelovanje in inovacije.

Colaborative Buisness Innovator
Social Business Analyst
Data and Product Lifecycle Management in the Cloud

Proizvodnja

3DEXPERIENCE platforma poenostavlja komunikacijo med oddelki z namenom zmanjševanja napak v kateri koli fazi proizvodnje (od ERP do prodaje) in pomaga pospešiti sprostitev izdelkov v proizvodnjo.

DELMIAworks
Social Business Analyst
Data and Product Lifecycle Management in the Cloud

Trženje / prodaja

3DEXPERIENCE platforma omogoča prodajnim in marketinškim skupinam, da sodelujejo z oblikovalci in ustvarjajo material za vizualno ter tekstovno komunikacijo, še preden je izdelek izdelan.

3D Render

Želite izvedeti več?